Budapesten két helyen, a XVII. és a III. kerületben is várunk Téged és Saabodat! Független, Saabra szakosodott szervizeinkben, évtizedes tapasztalattal és elhivatottsággal rendelkező, képzett munkatársaink végzik

  • időszakos és szervizprogram szerinti karbantartási feladatokat garanciaidőn belül is
  • garanciaidőn túli javítási munkákat
  • műszeres diagnosztikát
  • gumiabroncs-szerelést és felnijavítást
  • klímafeltöltést és -tisztítást
  • hatóságilag előírt műszaki vizsgáztatást

Gyere, látogass el hozzánk! A személyes hangulatú, egyedien kialakított ügyféltérben kényelmesen várakozhatsz. Mindig szívesen látunk egy teára, egy olasz kávéra, ha személyesen szeretnéd megbeszélni az autóddal kapcsolatos későbbi teendőket, vagy szeretnél Saab-tulajdonos lenni és tájékozódnál a márkáról, hasznos információkról.
Online is bejelentkezhetsz szervizeinkbe kényelmesen, a nap 24 órájában itt:
> Online szervizbejelentkezés

Ne feledd, hogy a Saabod akkor marad hosszú távon megbízható partner, ha a gyárilag előírt szervizperiódust betartod, és szakember végzi a karbantartást, ellenőrzést. Környezeted és pénztárcád védelme érdekében ne cseréltess gyakrabban olajat az előírtnál! Hidd el, ha a gyárilag előírt minőségű kenőolajat használsz, akkor az megfelelő kenést biztosít a szervizperiódus teljes időszakában. Viszont ha nem tartod be az előírást, akkor az esetlegesen gyengébb minőségű kenőolaj már a kezdetektől károsíthatja a motor alkatrészeit, hiába cserélteted gyakrabban az előírtnál.

A korábbi Saab típusoknál még fix a motormenedzsment által kalkulált szervizperiódus, míg az újabbak esetén (NG9-3 2003– és NG9-5 2010–) már változó, használatfüggő. A szerviz esedékességét az autó kijelzőjén láthatod. Fontos azonban, hogy ezeknél a típusoknál a dátum mindig legyen pontosan beállítva!
Tudni szeretnéd, hogy milyen szervizperiódus vonatkozik az autódra? Az alábbi linken található táblázatból mindent megtudhatsz!
> Szerviztáblázat