Szervizünk a járvány idején egy különleges szolgáltatással szeretné segíteni ügyfeleit. Míg Ön biztonságban otthon maradhat, addig kollégánk biztonságosan megoldja a szervizelést vagy az esetleges javításokat, miközben az autó két alkalommal egy általános fertőtlenítési procedúrán is átesik.

Az eljárás menete a következő:

  1. Kollégánk maszkban, kesztyűben, védőfelszerelésben átveszi öntől az autót, majd a legközelebbi műhelyünkbe viszi.
  2. Szervizünkben folyadékkal fertőtlenítjük a kormányt, kezelőszerveket, majd egy ózonos kezelést kap a jármű.
  3. Elvégezzük a szükséges javításokat.
  4. Ismét fertőtlenítés következik, majd egy újbóli ózonos kezelés.
  5. Kollégánk visszaviszi és védőfelszerelésben átadja a kész járművet. (Fizetés készpénzben vagy azonnali banki átutalással történhet.)

Ez a kiegészített hozom-viszem szolgáltatás maximálisan biztonságos Önnek és munkatársaink részére is. A kétszeres oxidációs ózonos kezelés a járműben lévő baktériumok, vírusok és gombák nagy részét elpusztítja, illetve az egyéb kellemetlen szagokat is semlegesíti.

Hogy mibe kerül ez az extra biztonság Önnek? Mivel közös érdekünk a járvány féken tartása, ezért Önnek csupán az alap hozom-viszem szolgáltatás árát kell kifizetni – ami Budapest területén 5000 Ft –, a fertőtlenítéssel járó összes terhet szervizünk állja.

Szolgáltatásunk, csak mozgóképes, forgalomban használható járműre vonatkozik. Amennyiben szállító járművel kell az autót a szervizbe hozni, arra kérje egyedi ajánlatunkat. A lehetőséget mindaddig fenntartjuk, amíg a törvényi keretek lehetővé teszik.

Egy biztonságos autóra járvány idején talán még nagyobb a szükség, mint bármikor.
Ügyeljünk, hogy a korona csak a griff fején maradjon.

Keresse munkafelevő kollégáinkat!