NEM CSUPÁN EGY SZERVIZ…
Cégünk üzleti elképzelése, hogy a Saab autómárka független képviselőjeként a jelenlegi és jövőbeli Saab-tulajdonosoknak olyan komplex szolgáltatási csomagot nyújtsunk, mely a Saab szellemiségéhez, értékrendjéhez illeszkedve biztosítja a Saab gépjárművek használatával, üzemeltetésével kapcsolatos teendőket, legyen az fiatal vagy akár idősebb jármű. Mindezt úgy, hogy nem feledjük az emberek értékeit és igényeit.

VÁLLALKOZÁSUNK ALAPÉRTÉKEI AZ ALÁBBIAK:

Személyközpontú ügyfélszolgálat
Cégünk különösen nagy hangsúlyt fektet az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás minőségére. Családi vállalkozásként nem csupán célunk, hanem alapvető tulajdonságunk is, hogy a szolgáltató és az ügyfél közötti kapcsolat ne hordozza magában a kiszolgáltatottságot.
Kedvező ár
Működési modellünk egyik fontos előnye, hogy folyamatosan monitorozzuk a piacot és a beszállítói lehetőségeinket, ezért minden esetben garantáltan a legkedvezőbb ár-érték arányt tudjuk biztosítani ügyfeleinknek. Legyen szó akár új vagy használt alkatrészről, illetve szolgáltatásainkról.
Szakmai elhivatottság, lelkiismeretes munka
Munkatársaink évtizedes tudással és egyedülálló szakmai tapasztalattal rendelkeznek a Saab márka területén. Közülük többen Svédországban, közvetlenül a Saab-gyárban kapták a szükséges „oltást”, hogy tudásuk és elhivatottságuk a lehető legmagasabb szintű legyen. Saját fejlesztésű, gyakorlatorientált képzési rendszerünknek köszönhető, hogy magas színvonalon és minőségben tudjuk elvégezni a Saab gépkocsik szervizelését, javítását.
Függetlenség
Független autójavítóként és -kereskedőként folyamatosan keressük a lehetőségeket arra, hogy a javításhoz szükséges alkatrészeket vagy használt Saab gépjárműveket a legkedvezőbb helyről vásároljuk. Törekszünk arra, hogy minden esetben költségkímélő módon, csakis a hibás részegységet javítsuk, cseréljük. Eredményesen és folyamatosan vizsgáljuk például azon részegységek javítási lehetőségeit, melyek gyárilag csupán komplett egységként cserélhetőek, így viszont egy idősebb autó esetén a javítás költsége könnyen elérheti az autó értékét is.