Győri-Dani Gábor vagyok, a Rácz Mobil Kft. tulajdonosa, ügyvezetője. Engedd meg, hogy röviden bemutassam Neked vállalkozásunkat, üzleti elképzelésünket! A céget 1975-ben Rácz Tibor karosszérialakatos-mester (jelenleg is tulajdonostárs) alapította családi vállalkozásként Budapesten, a XVII. kerületben. Azóta is itt található központi telephelyünk. A ’90-es évek elején új autómárkák jelentek meg Magyarországon, azóta sem látott mértékben bővült és színesedett az autójavítás és -kereskedelem. Lelkiismeretes munkánkat igazolták visszatérő ügyfeleink, és az, hogy elsőként lehettünk Magyarországon a Saab hivatalos javítópartnerei karosszéria- és fényezési munkáknál. Egy pillanat műve volt beleszeretni a patinás svéd autómárkába. Csapatként és egyénileg is azonosultunk egyedülálló értékrendjével, jellemző ránk az innováció, az emberközpontú gondolkodásmód és az önállóság.

Ma már független, Saabra szakosodott szervizként, évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaimmal egy pesti és egy budai telephelyen végzünk időszakos és szervizprogram szerinti karbantartási feladatokat, valamint garanciaidőn túli javítási munkákat. A teljes körű biztosítási ügyintézést, a karosszériajavítási és fényezési munkákat a XVII. kerületi, pesti központban végezzük. Alkatrész-kereskedésünkben kedvező áron, igény szerint egyaránt megtalálhatod a Saab eredeti alkatrészeit, a gyári beszállítói, többféle minőségi kategóriába tartozó utángyártott, valamint a használt alkatrészeket.

Saab használtautó-értékesítési centrumunk Pesten található, ahol a márkához méltó, frissen felújított szalonban választhatod ki az új családtagot. Természetesen a kereskedéshez kapcsolódó szolgáltatásokat is kínálunk, mint pl. a bizományos értékesítés, autóbeszámítás, használtautó-garancia meghosszabbítás, állapotfelmérés.

VÁLLALKOZÁSUNK ALAPÉRTÉKEI AZ ALÁBBIAK:

  • személyközpontú ügyfélszolgálat
  • kedvező ár
  • szakmai elhivatottság
  • lelkiismeretes munka
  • függetlenség

Gyere el hozzánk, ismerj meg minket! Szívesen látunk akár egy jó beszélgetésre is!