covid-01

Biztonsági intézkedések védik ügyfeleinket

Tisztelt Ügyfelünk!

Egy biztonságos autóra járvány idején talán még nagyobb a szükség, mint bármikor! Ezért cégünk – amíg a törvényi keretek lehetővé teszik – a járvány ideje alatt is nyitva tart.

Szervizünkben kizárólag csak egészséges, mindenféle influenzára, náthára utaló tünetektől mentes kollégák dolgozhatnak!

A megváltozott körülményekre tekintettel, az Ön és kollégáink egészségének megőrzése érdekében, a következő biztonsági intézkedéseket vezettük be:

  • Munkafelvevő kollégánk védőfelszerelésben – szájmaszk, kesztyű – veszi át Öntől (és adja majd át) a gépjárműhöz tartozó kulcsot, forgalmi engedélyt, illetve az elvégzendő feladathoz szükséges adatokat, információkat.
  • A higiéniáért felelős munkatársunk – a javítást megelőzően – az autó kormányát, kezelőszerveit, tartozékait folyadékkal fertőtleníti, majd a gépjárművet ózonos kezelésben részesíti.
  • A szervizfeladatokat, javításokat végző szerelő kollégáink a munkálatok teljes ideje alatt szájmaszkban és kesztyűben végzik el a szükséges javításokat.
  • A szervizmunkálatok befejeztével a gépjárművet egy ismételt fertőtlenítés után adjuk át.Az ügyfélváróban egyszerre csak egy ügyfél, illetve a kiszolgáló személyzet tartózkodhat!
  • A javítás ideje alatt ügyfél az irodában nem várakozhat!
  • Amennyiben egy időben többen szeretnék a munkafelvételt igénybe venni, úgy a kiszolgálás érkezési sorrendben történik. A később érkezők az iroda előtt, az erre kialakított helyen tudnak várakozni.

Tisztelettel kérjük Önt, ha bármilyen influenzás megbetegedésre utaló tünetei vannak, NE hozza szervizbe autóját! Amennyiben halaszthatatlan javításra van szüksége, vegye igénybe az erre az esetre kidolgozott speciális hozom-viszem szolgáltatásunkat! Ezzel kapcsolatban honlapunkon részletesen informálódhat.

Köszönettel:
Rácz Mobil Kft.