Az oldal tulajdonosa a Rácz Mobil Kft. Saabra szakosodott szerviz. Az oldalon elhelyezett tartalmak a szerzői jog hatálya alá esnek, ezért azok felhasználásakor ezt mindenképpen vegye figyelembe! Az oldalon található információk egyes esetekben lehet, hogy már nem aktuálisak, vagy pontatlanságot tartalmaznak. A Rácz Mobil Kft. törekszik arra, hogy az oldalon elhelyezett adatok mindig naprakészek legyenek. Azonban az ennek elmaradásából adódó félreértésekért, károkért a felelősséget nem vállaljuk. Az egyes tartalmak felhasználására csak a forrás feltüntetésével és a Rácz Mobil Kft. előzetes engedélyének megkérésével van lehetőség. Az oldalon olyan tartalmakat is elhelyeztünk, melyeknek nem mi vagyunk a szerzői, így ezek felhasználásakor, kérjük, mindig vegye figyelembe, hogy annak eredeti szerzője, közlője további feltételekhez kötheti a felhasználást!

Személyes adatok
Különféle okokból szükségünk lehet az Ön személyes adataira. Például megrendelése feldolgozásához, az Önnel folytatott levelezéshez, előjegyzést biztosítandó, vagy állásra jelentkezéssel kapcsolatban. Emellett különféle technológiák (pl. cookie-k) segítségével információkat gyűjthetünk arról, hogyan használja webhelyeinket.

ADATAIT AZ ALÁBBI CÉLOKRA FOGJUK FELHASZNÁLNI:
Az Ön kéréseinek teljesítésére.
Hogy kapcsolatba léphessünk Önnel a vásárlóink elégedettségét vizsgáló felmérések vagy piackutatás céljából, esetleg bizonyos ügyletekkel kapcsolatban.
A tőlünk vásárolt termékek és szolgáltatások támogatása érdekében.
Piacszervezésre, amennyiben hozzájárult adatainak ilyen irányú felhasználásához.
Webhelyeink látogatásakor személyre szabott használat és kényelmesebb navigáció biztosítására és webhelyhasználati statisztika céljára.

AZ ÖN DÖNTÉSI LEHETŐSÉGE:
Amikor adatokat kérünk Öntől, kikötheti, hogy további marketingcélokra nem használhatjuk fel őket.
Lehetősége van arra is, hogy az internetes látogatásait és szokásait rögzítő adatgyűjtőt (cookie) kikapcsolja a böngészőjében.
Amennyiben további kérdése vagy problémája lenne e témával kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy azt mindkettőnk elégedettségére tisztázhassuk!